Miten saada seksiseuraa miehenä


miten saada seksiseuraa miehenä

yleisimmistä haasteista parisuhteen tai seksin saamisessa on yksinkertaisesti se, ettemme ole muiden silmissä viehättäviä tai haluttavia. Helppoa se ei usein ole, mutta sitäkin mahdollisempaa. Todellisuus on onneksi valoisampi. Uudesta minästä tulee uusi normaali. Minut on tuomittu pätymän parisuhteisiin manipulatiivisten ja väkivaltaisten mulkkujen kanssa, en halua enä edes yrittä, kun en kuitenkaan löydä ketän juuri minulle sopivaa!

Huomaatko, ettet uskalla hypätä mukaan potentiaaliseen romanttiseen seikkailuun? Yksinolo on loistava ajanjakso pelkästän omaan elämän keskittymiseen eikä sitä tule väheksyä.

Miten saada suhde ilman dating
Miten saada täydellinen online dating profiili

Itsensä kehittäminen ei usein ole helppoa, mutta tosissaan sen suhteen olevilla ihmisillä on tapana onnistua. Erinomainen esimerkki ovat Cosmopolitan-tasoisten naistenlehtien ihmissuhdeartikkelit. Se, ettet tee sitä pahat mielessä vaan esimerkiksi oman huutavan yksinäisyytesi tähden, ei tee siitä sen hyväksyttävämpä. Esimerkiksi epäsiististi ja homssuisesti pukeutuminen ei ole viehättävä useimpien mielestä. Jos todella haluat oppia romanttisesti tai seksuaalisesti taitavaksi, kannattaa pä täyttä myönteisellä ja voimauttavalla materiaalilla. Siksi en pyri tekemän itsestäni viehättävä heidän silmissän ja se on ihan okei.


Sitemap