Dating mies, jolla on cp-vamma


dating mies, jolla on cp-vamma

kamala materialisti. Olen aina halunnut olla äiti. Koko kouluaikana Elisalla oli muutama ystävä, mutta hän oli hyvä koulussa eikä siksi halunnut vaihtaa vammaisten oppilaitokseen. Kimppakämppänsä keittiönpöydän äressä Elisa haluaa puhua seksistä, naiseudesta dating site puhelun ja rakkaudesta. Spastisuutta voidaan lievittä esimerkiksi botuliinihoidoilla.

Tässä oireyhtymässä esiintyy vaikean liikuntavamman lisäksi huomattavia nielemisen, puheen tuoton ja myös hengityksen vaikeuksia. Sen aiheuttajana ovat useimmiten keskosuuteen liittyvät erityisongelmat (aivojen hapenpuute tai aivoverenvuoto). Hän ei tiedä, miten usein voi nähdä lasta tulevaisuudessa. CP-vammaisuutta ei voida todeta vastasyntyneellä, diagnoosi edellyttä aina lapsen kehitysseurantaa. Sen jälkeen Elisa kärsi sisäilmasairauden oireista, ja hänen elimistöstän on löydetty borrelian vasta-aineita. Se tarkoittaa alaraajoihin painottuvaa cp-vammaa.

Siihen hän on hakenut hoitoa Saksasta. Joskus joku järkyttyi tiedosta ja arveli, että olen vammani takia varmastikin kömpelö sängyssä, Elisa jatkaa. Dystonia tetraplegika -muodossa esiintyy äkillisiä lihasjännityksen vaihteluja matalasta korkeaan, mistä tuleekin suomenkielinen termi "tonusvaihtaja". Joillakin lapsilla oireet esiintyvät selvempinä alaraajassa, joillakin yläraajassa. Raha, vaatteet ja meikit eivät merkitse minulle enä niin paljon. CP-kirjainyhdistelmä tulee englanninkielisistä sanoista cerebral palsy. Sinulla menee kuitenkin aina paremmin kuin minulla, Elisa sanoo sarkastiseen tyyliinsä. Syynä on useimmiten vastasyntyneen vaikea hapenpuute.


Sitemap